Salade van aardappelbolletjes met kwarteleitjes en mayonaise met wilde kruiden

Salade van aardappelbolletjes met kwarteleitjes en mayonaise met wilde kruiden Dat het niet altijd moeilijk moet zijn om een lekker gerechtje te bereiden bewijst deze salade van aardappelbolletjes met kwarteleitjes en mayonaise met wilde kruiden. Het duurt niet lang om dit gerecht tot stand te brengen en zal je gasten toch bijzonder aangenaam weten te verrassen. Kijk ook zeker verder op saladerecepten.nl voor nog meer unieke en lekkere saladegerechten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-06-14 23:53:22

Aardappelcarpaccio met tapenade

Aardappelcarpaccio met tapenade Een aardappelcarpaccio met tapenade is een niet alledaags gerechtje welke uw gasten toch aangenaam zal weten te verrassen. Daarnaast kost het niet veel tijd om een dergelijk gerechtje te bereiden. Kijk ook zeker verder op saladerecepten.nl voor nog meer unieke en bijzonder lekkere saladerecepten.
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-06-14 23:50:31

Salade met ricotta en aardappeldressing

Salade met ricotta en aardappeldressing Een salade met ricotta en aardappeldressing is een eenvoudig te bereiden gerechtje. Zeker voor wie weinig tijd heeft om te koken is dit een gerecht om rekening mee te houden. Kijk ook zeker verder op saladerecepten.nl voor nog meer unieke en bijzonder lekkere saladegerechten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-06-14 23:48:58

Kruidige aardappelsalade

Kruidige aardappelsalade Een kruidige aardappelsalade is een lekker en fris gerechtje dat weinig tijd kost om klaar te maken. Voor wie op zoek is naar een lekker tussendoortje of een fris voorgerechtje is dit zonder twijfel een goede oplossing. Dit recept houdt rekening met een gerecht voor 4 tot 6 personen. Kijk ook zeker verder op saladerecepten.nl voor nog meer unieke en lekkere saladerecepten.
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-06-14 23:47:10

Warme salade van nieuwe aardappels en linzen

Warme salade van nieuwe aardappels en linzen Iedereen kent het wel, je krijgt onverwacht bezoek en wil toch snel nog een leuk gerechtje op tafel toveren. Dan is de warme salade van nieuwe aardappels en linzen misschien wel een uitstekende redding. Het is een eenvoudig te bereiden gerechtje en zal zeker en vast gesmaakt worden. Kijk ook zeker verder op saladerecepten.nl voor nog meer unieke saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-06-14 23:44:43

Aardappelsalade

Aardappelsalade Een aardappelsalade is niet bijzonder lastig om te bereiden, maar toch willen veel mensen zich er niet aan wagen. In dit recept leggen we je echter stap voor stap en op een duidelijke manier uit hoe dit gerecht klaar te maken. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer unieke en eenvoudig te bereiden saladerecepten.
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-06-14 23:42:54

Salade van zoete aardappel en bonen

Salade van zoete aardappel en bonen In dit recept leggen we u stap voor stap uit hoe deze salade van zoete aardappel en bonen te bereiden. Dit recept houdt rekening met een gerecht voor vier personen. Kijk ook zeker verder op saladerecepten.nl voor nog meer unieke en bijzonder lekkere recepten.
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-06-14 23:40:17

Napolitaanse zeevruchtensalade

Napolitaanse zeevruchtensalade De napolitaanse zeevruchtensalade is een bijzonder lekkere salade welke op tal van feesten of speciale gelegenheden aan uw gasten kan worden gepresenteerd. In dit recept leggen we onze bezoekers stap voor stap uit hoe dit gerecht te bereiden. Het recept houdt rekening met een gerecht voor vier personen. Kijk ook zeker verder op saladerecepten.nl voor nog meer unieke en eenvoudig te bereiden gerechten.
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-06-14 21:46:10

Zeevruchten spinaziesalade

Zeevruchten spinaziesalade De zeevruchten spinaziesalade is een verrassend fris en lekker gerechtje. Je moet er natuurlijk wel even moeite voor doen om het gerecht tot stand te brengen, maar dan schotel je, je gasten wel een bijzonder lekkere maaltijd voor. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer unieke saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-06-14 21:44:54

Garnalen rijstsalade

Garnalen rijstsalade Een garnalen rijstsalade is een lekker, fris gerechtje welke het prima doet als voorgerecht, maar ook als tussendoortje. Het gerecht is daarnaast niet moeilijk klaar te maken en vergt niet al teveel tijd. Het recept houdt rekening met een gerecht voor vier personen. Kijk ook zeker verder op saladerecepten.nl voor nog meer unieke en eenvoudig te bereiden saladegerechten.
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-06-14 21:43:26

Kanteloep krabsalade

Kanteloep krabsalade Het bereiden van deze kanteloep krabsalade wordt in dit recept op een eenvoudige en duidelijke manier aan onze bezoekers uitgelegd. Het recept houdt rekening met een gerecht voor vier personen. Kijk ook zeker verder op saladerecepten.nl voor nog meer unieke en overheerlijke saladegerechten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-06-14 21:37:33

Zeevruchtensalade

Zeevruchtensalade Een zeevruchtensalade vraagt weliswaar het nodige werk, maar het resultaat mag er zeker zijn. Uw gasten zullen verrast zijn door uw kookkunst en zullen dit gerechtje zonder enige twijfel smaken! Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer unieke en overheerlijke saladerecepten.
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-06-14 21:36:22

Kreeftsalade

Kreeftsalade Een kreeftsalade is een bijzonder hoogstaand gerechtje en toch is het niet moeilijk om klaar te maken. In dit recept leggen we u stap voor stap uit hoe u te werk gaat. Het eindresultaat is een heerlijke kreeftsalade waar uw gasten versteld van zullen staan. Dit recept houdt rekening met een gerecht voor 2 personen. Kijk ook zeker verder op saladerecepten.nl voor nog meer unieke en eenvoudig te bereiden saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-06-14 21:33:14

Garnalen mangosalade

Garnalen mangosalade In dit recept maken onze bezoekers kennis met de garnalen mangosalade. Dit gerecht is eenvoudig en snel te bereiden. Het recept houdt rekening met een gerecht voor vier personen. Kijk ook zeker verder op saladerecepten.nl voor nog meer unieke en duidelijke saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-06-14 21:31:51

Thaise noedelsalade

Thaise noedelsalade In dit recept leggen we onze bezoekers op een duidelijke en eenvoudige manier uit hoe deze Thaise noedelsalade te bereiden. Dit recept houdt rekening met een gerecht voor vier personen. Kijk ook zeker verder op saladerecepten.nl voor nog meer eenvoudig te bereiden saladegerechten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-06-14 21:22:10

Pastasalade met meloen en garnalen

Pastasalade met meloen en garnalen Een pastasalade met meloen en garnalen klinkt niet meteen voor de hand liggend en velen denken dat het ook niet echt eenvoudig te bereiden valt. Toch is niets minder waar, want deze overheerlijke salade is relatief eenvoudig klaar te maken. In dit receptje leggen we je stap voor stap uit hoe je dit doet. Kijk ook zeker verder op saladerecepten.nl voor nog meer saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-06-14 17:33:07

Pastasalade nicoise

Pastasalade nicoise De pastasalade nicoise moet je gewoon eens gemaakt en vooral ook geproefd hebben! De salade ziet er niet alleen bijzonder lekker uit, hij zal de meest veeleisende gasten zonder enige twijfel weten te bekoren. In dit receptje leggen we je op een duidelijke en eenvoudige manier uit hoe dit gerechtje te bereiden. Kijk ook zeker verder op saladerecepten.nl voor nog meer heerlijke saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-06-14 17:31:59

Pastasalade met kip

Pastasalade met kip Pasta en kip vormen eigenlijk een perfecte combinatie. De twee smaken kunnen, wanneer voorzien van een fijne dressing perfect op elkaar aansluiten zodat je een fantastisch geheel krijgt. In dit recept leggen we op een duidelijke en eenvoudige manier uit hoe deze salade tot stand te brengen. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer heerlijke saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-06-14 17:30:06

Pastasalade met geroosterde paprika

Pastasalade met geroosterde paprika Wie de pastasalade met geroosterde paprika voor zich ziet liggen krijgt meteen zin om er van te smullen. En terecht, want wat ziet dit gerechtje er fantastisch uit! Wat het oog ziet is natuurlijk belangrijk, maar het zal je goed doen te weten dat dit gerechtje ook nog eens bijzonder lekker smaakt. Proberen? Aan de hand van dit receptje leggen we je stap voor stap uit hoe dit gerechtje klaar te maken. Kijk ook zeker verder op saladerecepten.nl voor nog meer heerlijke saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-06-14 17:28:55

Pastasalade met walnoten en dolcelatte

Pastasalade met walnoten en dolcelatte Voor wie op zoek is naar een snel en eenvoudig te bereiden gerechtje dat toch bijzonder is van smaak is er de pastasalade met walnoten en dolcetta. In dit recept leggen we je stap voor stap en op een eenvoudige manier uit hoe dit gerecht tot stand te brengen. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer heerlijke saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-06-14 17:27:23

Sinaasappels met olijven en pasta

Sinaasappels met olijven en pasta De sinaasappels met olijven en pasta salade is een werkelijk bijzonder verfrissende salade die ook nog eens bijzonder snel klaargemaakt kan worden. In dit recept leggen we je op een eenvoudige en duidelijke manier uit hoe deze salade tot stand te brengen. Kijk zeker ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-06-14 17:26:09

Pastasalade met rosbief

Pastasalade met rosbief Rosbief is een zeer fijne en lekkere vleessoort. Deze pastasalade met rosbief is dan ook een heerlijk verfijnde salade die menig liefhebber zal doen watertanden. In dit recept leggen we je op een duidelijke en eenvoudige manier uit hoe dit gerechtje klaar te maken. Kijk ook zeker verder op saladerecepten.nl voor nog meer heerlijke saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-06-14 17:24:36

Italiaanse Salade

Italiaanse Salade Wanneer we het over pasta hebben denken we zonder twijfel meteen aan Italie, het absolute land van de pasta. Deze Italiaanse salade kon dan ook zeker niet in het aanbod van saladerecepten.nl ontbreken. In dit recept leggen we je stap voor stap en op een duidelijke manier uit hoe dit gerechtje tot stand te brengen. Kijk ook zeker verder op saladerecepten.nl voor nog meer saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-06-14 17:22:47

Warme pastasalade

Warme pastasalade Hoewel een koude pastasalade bijzonder lekker kan zijn en eenvoudig klaar te maken valt is ook een warme pastasalade niet zo moeilijk als je op het eerste zich zou vermoeden. In dit recept leggen we je op een overzichtelijke en eenvoudige manier uit hoe deze pastasalade te maken. Kijk ook zeker verder op saladerecepten.nl voor nog maar saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-06-14 17:21:12

Traditionele Griekse salade

Traditionele Griekse salade Ben je op zoek naar een salade die je echt in no-time klaar kan maken maar toch bijzonder lekker is? Dan is de traditionele Griekse salade zeker en vast iets voor jou! In dit receptje leggen we je op een duidelijke en eenvoudige manier uit hoe dit gerechtje te bereiden. Kijk ook zeker verder op saladerecepten.nl voor nog meer overheerlijke recepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-06-14 17:03:32

Komkommer met gekarameliseerde amandelen

Komkommer met gekarameliseerde amandelen Komkommer met gekarameliseerde amandelen is een zeer lekkere salade dat in staat voor een schitterend voorgerecht. Deze salde is daarnaast ook helemaal niet moeilijk om te bereiden. In dit recept leggen we je stap voor stap uit hoe dit gerecht klaar te maken. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer heerlijke saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-06-14 17:02:30

Kokosgarnalen met komkommersalade

Kokosgarnalen met komkommersalade Deze kokosgarnalen met komkommersalade is een bijzonder lekkere salade die zonder enige twijfel op elke eettafel uitstekend tot zijn recht komt. In dit recept leggen we je alvast stap voor stap uit hoe deze salade te bereiden. Kijk ook zeker verder op saladerecepten.nl voor nog meer heerlijke saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-06-14 17:01:02

Kipsalade met pestoroom

Kipsalade met pestoroom De kipsalade met pestoroom is een zeer smakelijk gerecht welke uw gasten zeker zal weten te bekoren. Het gerecht is eenvoudig te bereiden en niet alleen geschikt als voorgerecht, maar ook als tussendoortje. Kijk ook zeker verder op saladerecepten.nl voor nog meer unieke en eenvoudig te bereiden saladerecepten.
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-06-14 16:49:59

Gerookte kipsalade met avocado dragondressing

Gerookte kipsalade met avocado dragondressing In dit recept leggen we u op een eenvoudige en duidelijke manier uit hoe deze gerookte kipsalade met avocado dragondressing klaar te maken. In dit recept houden we rekening met 4 a personen. Kijk ook zeker verder op saladerecepten.nl voor nog meer unieke en eenvoudig te bereiden saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-06-14 16:48:52

Thaise kipsalade

Thaise kipsalade De thaise kipsalade is een receptje die niet veel tijd vergt om klaar te maken en en er toch bijzonder goed uit ziet en vervolgens ook gelukkig nog goed smaakt! Kijk ook zeker verder op saladerecepten.nl voor nog meer unieke en eenvoudig klaar te maken saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-06-14 16:47:35

Gelaagde kipsalade

Gelaagde kipsalade In dit recept leggen we je op een duidelijk en eenvoudige manier uit hoe deze gelaagde kipsalade te bereiden. Het is een relatief eenvoudig recept welke toch een bijzonder lekker gerecht tot stand weet te brengen. Kijk ook zeker verder op saladerecepten.nl voor nog meer unieke en eenvoudig te bereiden saladerecepten.
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-06-14 16:46:04

Salade van gerookte kip en cranberry's

Salade van gerookte kip en cranberry's De salade van gerookte kip en cranberry's is doorheen de jaren zowaar een klassieker geworden. Je hebt geen echte kennis nodig om het gerechtje te bereiden en je brengt toch bijzonder lekker eten op tafel. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer unieke en eenvoudig te bereiden saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-06-14 16:44:25

Warme kippenleversalade

Warme kippenleversalade De warme kepenleversalade is niet meteen een bekend gerechtje. Toch is het ééntje om zeker eens uit te proberen. Het duurt niet lang om het gerecht te bereiden en je gasten zullen ten volle genieten van zijn bijzonder lekkere smaak. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer unieke en eenvoudig te bereiden saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-06-14 16:42:06

Cajunkipsalade

Cajunkipsalade Voor wie op zoek is naar een gezond en toch smakelijk en stevig gerecht is er de Cajunkipsalade. Het duurt even om het gerechtje te bereiden, maar uw gasten zullen helemaal verkocht zijn van z'n bijzondere smaak. Kijk ook zeker verder op saladerecepten.nl voor nog meer unieke en eenvoudig te bereiden saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-06-14 16:40:12

Waldorfsalade met kip

Waldorfsalade met kip Voor wie op zoek is naar een lekker fris voorgerechtje of een lekker tussendoortje is er deze waldorfsalade met kip. Het gerechtje is eenvoudig en snel te bereiden en smaakt werkelijk overheerlijk. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer unieke saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-06-14 16:37:25

Artisjok-parmahamsalade

Artisjok-parmahamsalade Maak vandaag dankzij Saladerecepten.nl kennis met deze schitterende en bijzonder lekkere artisjok-parmahamsalade. In dit recept leggen we je op een duidelijke en eenvoudige manier uit hoe dit gerechtje te bereiden. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer lekkere en eenvoudig te bereiden salades!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-12 07:16:55

Parmaham met meloen en asperges

Parmaham met meloen en asperges Maak vandaag dankzij saladerecepten.nl nog kennis met deze parmaham met meloen en asperges salade! In dit recept leggen we je op een duidelijke en eenvoudige manier uit hoe dit gerechtje te bereiden. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer overheerlijke en unieke saladerecepten.
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-12 07:15:59

Salade van jonge eend en radijs

Salade van jonge eend en radijs Maak vandaag nog kennis met een speciale salade onder de vorm van een salade van jonge eend en radijs. In dit recept leggen we je op een eenvoudige en duidelijke manier uit hoe dit heerlijke gerechtje te bereiden. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer heerlijke en unieke saladerecepten.
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-12 07:15:03

Geroosterde-eendsalade

Geroosterde-eendsalade Maak vandaag nog kennis met de geroosterde-eendsalade van Saladerecepten.nl. Met behulp van dit receptje leggen we je op een eenvoudige en duidelijke manier uit hoe deze salade te bereiden. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer overheerlijke en unieke saladerecepten.
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-12 07:14:10

Kalkoen-rijstsalade

Kalkoen-rijstsalade Maak vandaag nog kennis met de kalkoen – rijstsalade dankzij Saladerecepten.nl. In dit recept leggen we je op een duidelijke en eenvoudige manier uit hoe dit gerechtje te bereiden. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer unieke en overheerlijke saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-12 07:13:09

Bonen-ui- kruidensalade met pittige worstjes

Bonen-ui- kruidensalade met pittige worstjes Maak vandaag nog kennis met de bonen-ui- kruidensalade met pittige worstjes dankzij de recepten van saladerecepten.nl. In dit recept leggen we je op een duidelijke en eenvoudige manier uit hoe dit prachtige receptje te bereiden. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer unieke en bijzonder lekkere saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-12 07:12:01

Rosbiefsalade

Rosbiefsalade Zachte salades vormen voor veel mensen het ideale voorgerecht. Deze rosbiefsalade is een bijzonder zachte, maar toch uiterst smakelijke en vooral eenvoudig te bereiden salade. De salade ziet er verder ook nog eens ontzettend mooi uit en zal ook bij “hoog bezoek” niet misstaan op uw tafel. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer unieke saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-12 07:11:05

Warme biefstuk nicoise

Warme biefstuk nicoise Hoewel deze warme biefstuk nicoise er nu niet meteen als een salade uit ziet is het toch een bijzonder smakelijk en stevig voorgerechtje. Deze bijzonder lekkere vleessalade bewijst dat het bereiden van een dergelijk gerechtje niet persé veel tijd in beslag hoeft te nemen. In dit recept leggen we je stap voor stap en op een eenvoudige manier uit hoe dit gerechtje klaar te maken. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-12 07:06:06

Zoetzure vissalade

Zoetzure vissalade Met behulp van dit recept kan je de zoetzure vissalade in een korte tijdsduur en op een eenvoudige manier bereiden. De zoetzure vissalade is een bijzonder lekkere salade die culinaire liefhebbers zonder enige twijfel zullen smaken. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer heerlijke saladerecepten.
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-12 06:55:49

Ansjovis-olijvensalade

Ansjovis-olijvensalade In dit recept leggen we je op een duidelijke en eenvoudige manier uit hoe deze ansjovis – olijvensalade te bereiden. Een dergelijke, lekkere en bijzondere salade klaarmaken hoeft verder helemaal niet lang te duren. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor meer heerlijke en eenvoudig te bereiden salades.
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-12 06:54:58

Zalm-avocadosalade

Zalm-avocadosalade Een overheerlijke en bijzondere salade hoeft niet noodzakelijk veel tijd in beslag te nemen. In dit recept leggen we je op een duidelijke en eenvoudige manier uit hoe dit gerecht te bereiden. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer heerlijke en snel te bereiden salades.
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-12 06:54:01

Tonijnsalade met verse groenten

Tonijnsalade met verse groenten Voor wie op zoek is naar een vissalade welke snel en eenvoudig bereid kan worden is er deze tonijnsalade met verse groenten. Het is gezond en smaakt nog eens bijzonder lekker ook! Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer heerlijke en eenvoudig te bereiden saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-12 06:52:52

Tonijn-bonensalade

Tonijn-bonensalade De tonijn-bonensalade is een sterke salade die perfect geschikt is voor fijnproevers en grote(re) eters. Met deze salade is de toon voor een bijzondere culinaire avond meteen gezet. In dit recept leggen we je op een duidelijke en eenvoudige manier uit hoe deze salade te bereiden. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer heerlijke saladerecepten.
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-12 06:51:55

Linzen-tonijnsalade

Linzen-tonijnsalade Maak kennis met de linzen – tonijnsalade van saladerecepten.nl en ervaar hoe eenvoudig je een heerlijke salade kan maken. Deze salade is ook nog eens bijzonder veelzijdig. Je kan hem opdienen als voorgerechtje, maar kan ook fungeren als tussengerecht of zelfs als hapje (in een aangepaste proportie natuurlijk). Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer heerlijke saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-12 06:50:47

Gegrilde-paprikasalade

Gegrilde-paprikasalade In dit recept leggen we je op een duidelijk en eenvoudige manier uit hoe deze gegrilde – paprikasalade te bereiden. Bij het bereiden van deze salade wordt gebruik gemaakt van ansjovisfilets om het geheel af te werken. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer heerlijke en eenvoudig te bereiden saladerecepten.
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-12 06:49:18

Caersalade

Caersalade Met de Caersalade haal je een verrassend en origineel gerechtje op je tafel. Laat je verrassen door de invloeden van de ansjovis en het unieke effect van de knoflookcroutons. Met dit recept leggen we op een eenvoudige manier uit hoe deze lekkere salade te bereiden. Het recept is bestemd voor vier personen.
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-12 06:47:25

Tabouleh

Tabouleh Maak vandaag nog kennis met de tabouleh salade en ervaar zijn unieke smaak en karakter. Met dit recept leggen we je op een duidelijke en eenvoudige manier uit hoe deze tabouleh salade klaar te maken. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer unieke en bijzonder lekkere salades!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-12 05:48:26

Asperge-tomatensalade

Asperge-tomatensalade Een asperge-tomatensalade is een eenvoudig te bereiden en toch overheerlijk gerechtje. In dit recept leggen we je op een duidelijke en eenvoudige manier uit hoe dit gerechtje klaar te maken. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-12 05:47:26

Kikkererwten-tomatensalade

Kikkererwten-tomatensalade De kikkererwten-tomatensalade is een bijzonder fijn en licht gerechtje die op iedere eettafel perfect tot zijn recht komt. Uw gasten zullen genieten van de heerlijke smaak en het gezonde karakter van deze salade. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer overheerlijke saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-12 05:46:19

Paprika-radicchiosalade

Paprika-radicchiosalade Voor wie op korte termijn een lekker en eenvoudig gerechtje op tafel wil brengen is er deze paprika-radicchiosalade. In slechts enkele minuten tijd kan je heerlijke gerechtje zelf klaarmaken. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer unieke en ontzettend lekkere salades!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-12 05:45:12

Mexicaanse tomatensalade

Mexicaanse tomatensalade Maak met behulp van dit receptje kennis met de Mexicaanse tomatensalade en ervaar hoe weinig tijd het in beslag moet nemen om een dergelijk exotisch gerechtje tot stand te brengen. In dit recept leggen we op een duidelijke en eenvoudige manier uit hoe deze salade klaar te maken. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-12 05:44:13

Salade van rode ui, tomaat en kruiden

Salade van rode ui, tomaat en kruiden Maak vandaag nog kennis met deze salade van rode ui, tomaat en kruiden. Met behulp van dit recept leggen we je op een duidelijke en eenvoudige manier uit hoe dit recept te bereiden. In weinig tijd tover je een schitterende en bijzonder lekkere salade op tafel. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-12 05:43:04

Paddenstoelensalade

Paddenstoelensalade Maak vandaag met behulp van dit recept kennis met de bijzonder smakelijke paddenstoelensalade. Met dit recept leggen we je op een duidelijke en eenvoudige manier uit hoe dit receptje te bereiden. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer unieke saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-12 05:42:05

Rood-groene salade

Rood-groene salade Iedereen wordt meteen verliefd wanneer hij deze prachtige rood-groene salade voorgeschoteld krijgt. Bereid met rode bieten en het sap van sinaasappel is dit een bijzondere frisse en stevige salade die perfect opgediend kan worden als tussendoortje of voorgerecht. Het bereiden van dit gerechtje is eenvoudig en neemt verder niet veel tijd in beslag.
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-12 05:32:48

Meloen-aardbeiensalade

Meloen-aardbeiensalade Bij het bereiden van deze meloen-aardbeiensalade wordt rekening gehouden met vier personen. In dit recept vertellen we je op een duidelijke en eenvoudige manier hoe deze salade te maken. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer unieke saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-08 10:29:57

Exotische vruchtencocktail

Exotische vruchtencocktail Er gaat niets boven een lekkere en gezonde exotische vruchtencocktail op een zwoele en lange zomeravond. Toch kan je dit bijzonder smaakvolle gerechtje doorheen het hele jaar opdienen, maar let op, want eens er van geproefd ben je helemaal verkocht! Met dit recept leggen we stap voor stap uit hoe je dit gerechtje nu makkelijk zelf kan bereiden. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer overheerlijke recepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-08 10:28:52

Papajasalade

Papajasalade Een papajasalade is fris, pittig, maar vooral bijzonder lekker en ook nog eens eenvoudig klaar te maken! In dit recept leggen we je stap voor stap uit hoe je deze (iets aangepaste) klassieker op een eenvoudige manier naar je eettafel brengt. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer heerlijke saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-08 10:27:59

Meloen-mangosalade

Meloen-mangosalade Met behulp van dit recept leggen we je op een duidelijke en eenvoudige manier uit hoe deze prachtige meloen-mangosalade te maken. Hoewel de meloen-mangosalade eigenlijk tot de klassiekers behoort wordt hij meer dan eens over het hoofd gezien. Met dit recept slaag je er in ieder geval in om deze bijzonder lekkere salade nu zelf klaar te kunnen maken! Kijk ook verder ook saladerecepten.nl voor nog maar heerlijke saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-08 10:27:00

Vijgen-watermeloensalade

Vijgen-watermeloensalade Een vijgen-watermeloensalade is niet meteen iets wat een gast zal verwachten tijdens een gewoon etentje. Deze schitterende en overheerlijke salade is licht, fris en vooral bijzonder lekker. Verras je gasten met dit gerechtje en we zijn er zeker van dat ze graag naar je zullen terugkomen! Kijk ook zeker verder op saladerecepten.nl voor nog meer overheerlijke saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-08 10:26:03

Salade van tropische vruchten

Salade van tropische vruchten Een salade van tropische vruchten wordt vaak aanzien als één van de lichtste en meteen ook friste voorgerechten in de culinaire wereld. Je kan ze het hele jaar door serveren en ook als (stevig) tussendoortje vallen ze niet uit de boot! In dit recept leggen we je stap voor stap en op een eenvoudige en duidelijke manier uit hoe deze salade te maken. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor meer heerlijke saladerecepten.
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-08 10:25:02

Groentenvruchtensalade

Groentenvruchtensalade Een zogenaamde groentenvruchtensalade is een heerlijke salade voor wie eens iets fris en helemaal anders wil dan wat je normaal op je bord krijgt. Deze zoete salade is vooral tijdens de zomermaanden een welkome verfrissing en kan zonder enig probleem ook als tussendoortje gegeten worden. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer heerlijke saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-08 10:23:37

Sinaasappelsalade met venkel

Sinaasappelsalade met venkel Salades hebben het grote voordeel dat ze vaak slechts weinig tijd in beslag nemen om klaar te maken. Bij deze sinaasappelsalade met venkel tover je in nauwelijks 20 minuten tijd een heerlijke en verfrissende salade op tafel waar uw gasten van zullen smullen! In dit recept leggen we je stap voor stap en op een eenvoudige manier uit hoe dit gerechtje klaar te maken. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer unieke saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-08 10:22:32

Peer-roquefortsalade

Peer-roquefortsalade De Peer-roquefortsalade is een klassieker onder de salades. Toch zullen je gasten zonder enige twijfel verbaasd zijn bij het proeven van dit prachtige gerechtje. In dit recept leggen we je op een duidelijke en eenvoudige manier uit hoe deze Peer-roquefortsalade klaar te maken! Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-08 09:35:09

Gegrilde salade caprese

Gegrilde salade caprese Een gegrilde salade caprese ziet er niet alleen bijzonder mooi uit, het smaakt ook nog eens voortreffelijk! Met dit recept leggen we je op een eenvoudige en duidelijke manier uit hoe dit bijzondere gerechtje klaar te maken. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer unieke saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-08 09:33:59

Gegrilde paprikasalade met geitenkaas

Gegrilde paprikasalade met geitenkaas In dit recept leggen we je stap voor stap uit hoe deze gegrilde paprikasalade met geitenkaas te bereiden. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor nog meer eenvoudige en uiterst smaakvolle saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-08 09:32:48

Tomatensalade met gebakken feta

Tomatensalade met gebakken feta Tomatensalade met gebakken feta is werkelijk een prachtig gerechtje die een waar festijn van smaken tot stand brengt. In dit recept leggen we je op eenvoudige manier uit hoe je dit gerechtje klaar kan maken. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor meer saladerecepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-08 09:31:47

Salade Caprese

Salade Caprese De Salade Caprese is snel en eenvoudig klaargemaakt en ziet er ook nog eens schitterend uit op je eettafel! In slechts enkele minuten tijd maak je dit heerlijke en bijzonder smaakvolle gerechtje reeds klaar. In dit recept leggen we je stap voor stap uit hoe dit te doen. Kijk ook verder op saladerecepten.nl voor meer recepten!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-08 09:30:35

Warme linzensalade met geitenkaas

Warme linzensalade met geitenkaas Er zijn zo van die gerechtjes die niet veel tijd in beslag nemen om klaar te maken, maar toch bijzonder lekker zijn en uitstekend tot hun recht komen op jou tafel! Deze warme linzensalade met geitenkaas is zo'n gerechtje. In dit recept leggen we stap voor stap uit hoe dit gerechtje te maken.
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-08 09:28:45

Salade met knoflook, zoete aardappel, gegrilde aubergine

Salade met knoflook, zoete aardappel, gegrilde aubergine Hartig, verrassend en lekker, dat is exact hoe je deze salade met knoflook, zoete aardappel, gegrilde aubergine het beste kan omschrijven. In dit recept leggen we op een eenvoudige manier uit hoe je dit prachtige gerechtje tot stand kan brengen. Ontdek het nu zelf en bekijk ook de andere recepten op saladerecepten.nl!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-08 09:27:39

Mozzarella salade met zongedroogde tomaten

Mozzarella salade met zongedroogde tomaten Een mozzarella salade met zongedroogde tomaten is een eenvoudig te bereiden gerechtje, welke goed staat op iedere tafel. Het vormt een schitterend voorgerechtje en een lekker en gezond tussendoortje. Tel daarbij op dat het gerechtje er ook nog eens prachtig uit ziet en je hebt een echte parel op tafel staan!
Meer lezen? - Geplaatst door: Saladerecepten op 2010-02-08 09:21:55

Komkommersalade met pinda's

Komkommersalade met pinda's bereiden 

Meng de reepjes komkommer met de pinda's, de groene peper en het citroensap. Breng de salade op smaak met zout en peper. Verdeel de komkommersalade over twee bordjes of schaaltjes en strooi de geraspte kokos erover.

Meer lezen? - Geplaatst door: Admin op 2009-07-08 00:09:08

Komkommersalade met kruidige tomaat

Komkommersalade met kruidige tomaat bereiden 

Doe de zaadlijsten van de tomaten in een pan. Kook deze op een laag vuur tot tomatenpuree. Wrijf door een zeef. Fruit de knoflook in een beetje olie. Haal de pan van het vuur en giet er de rest van de olie bij. Voeg aan de knoflookolie de azijn, tomatenpuree, blokjes tomaat, kappertjes en verse kruiden toe. Breng op smaak met zout en peper. Leg op vier borden een ring van komkommerplakjes. Leg de sla in het midden. Verdeel de saus erover.

Meer lezen? - Geplaatst door: Admin op 2009-07-08 00:07:06

Komkommersalade met dilleroom

Komkommersalade met dilleroom bereiden 

Roer de dille door de zure room. Breng op smaak met selderijzout, citroensap en peper. Verdeel de plakjes komkommer over twee borden. Schep de zure room in het midden. Garneer met een toefje dille.

Meer lezen? - Geplaatst door: Admin op 2009-07-08 00:05:20

Aardappelsalade met salami en avocado

Aardappelsalade met salami en avocado Kook de aardappels in water met zout in 8 minuten beetgaar. Giet ze af en spoel er koud water over. Kook intussen de eieren hard in 10 minuten. Meng de ingredi�nten voor de dressing en zet deze koel weg. Halveer de avocado�s, schil ze en verwijder de pitten. Snijd het vruchtvlees in blokjes en besprenkel ze met citroensap om verkleuren te voorkomen. Pel de sjalotjes en snipper ze. Snijd de salami in reepjes. Verdeel de sla in smalle reepjes. Pel de eieren, verdeel ze in plakjes of hak ze en voeg ze bij de aardappels met de avocadoblokjes, sjalotjes, salamireepjes en 3 eetlepels bieslook. Schep de dressing luchtig door de salade. Serveer de aardappelsalade op de ijsbergsla en strooi de rest van de bieslook erover. Lekker met stokbrood.
Meer lezen? - Geplaatst door: Admin op 2009-07-08 00:00:28

Aardappelsalade met doperwten

Aardappelsalade met doperwten Doe voor de vinaigrette alle ingredi�nten behalve de olie in een blender en draai tot alles gemengd is. Giet er al draaiend geleidelijk de olie bij tot een mooi gladde vinaigrette is ontstaan. Breng op een hoog vuur een grote pan licht gezouten water aan de kook. Doe er de aardappelen in en laat ze in ca. 20 minuten zonder deksel gaar koken. Giet ze af en laat schrikken onder de koude kraan tot ze voldoende afgekoeld zijn om te pellen.
Meer lezen? - Geplaatst door: Admin op 2009-07-07 23:57:45

Aardappelsalade met kappertjes

Aardappelsalade met kappertjes Schil de aardappels en kook ze met wat zout gaar. Hak intussen de peterselie grof. Meng de olijfolie met de azijn, wat zout en peper, de peterselie en de kappertjes. Giet de aardappels af en snijd ze in stukjes. Meng er nog warm de vinaigrette doorheen. Proef en voeg naar smaak zout en/ of peper toe. Laat de salade licht afkoelen en doortrekken. Serveer eventueel met warm pekelvlees of mosselen.
Meer lezen? - Geplaatst door: Admin op 2009-07-07 23:54:20

Pastasalade met pancetta en meloen

Pastasalade met pancetta en meloen bereiden 

Kook de pasta in een pan met ruim kokend water met zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en roer er 2 eetlepels olijfolie erdoor. Laat de pasta afkoelen.

Meer lezen? - Geplaatst door: Admin op 2009-07-07 23:51:48

Pastasalade met gerookte zalm

Pastasalade met gerookte zalm bereiden 

Kook de pasta in een pan met ruim kokend water en wat zout in 10-12 minuten beetgaar. Klop de eieren los met melk en zout en peper naar smaak. Verwarm 1 eetlepel (walnoot)olie in een steelpan en schenk het eimengsel erbij. Verwarm het ei al roerende tot het begint te stollen en rul wordt.

Meer lezen? - Geplaatst door: Admin op 2009-07-07 11:54:08

Pastasalade met grapefruit en komkommer

Pastasalade met grapefruit en komkommer Kook de pasta volgens de aanwijzingen en laat afkoelen. Roer voor de dressing het limoensap en de rasp met de sambal, de vissaus en de suiker door de geraspte gember. Schil de grapefruit en verwijder de vliezen rond de partjes. Snijd de partjes in stukjes. Halveer de komkommer in de lengte en verwijder met een lepel de zaadlijsten. Snijd de komkommer in dunne plakjes. Schep pasta, grapefruit, komkommer, citroengras en sjalot door de dressing. Roer er tot slot de koriander en bieslook door.
Meer lezen? - Geplaatst door: Admin op 2009-07-07 11:45:14

Kipsalade met banaan en sinaasappeldressing

Kipsalade met banaan en sinaasappeldressing Was de struikjes witlof en snijd de blaadjes los. Kook de rijst voglens de aanwijzingen op de verpakking en voeg het kippenbouillontablet aan het kookvocht toe. Giet de rijst af en laat deze afkoelen. Snidj de kipfilet in kleine blokjes, bestrooi ze met paprika- en kerriepoeder en bak ze 10 minuten in 2 eetlepels olijfolie. Was de prei, verdeel deze in smalle ringetjes en bak ze even mee. Schil de appel en snijd deze in blokjes. Pel de banaan en verdeel deze in schijfjes.
Meer lezen? - Geplaatst door: Admin op 2009-07-06 18:43:14

Aardappel kipsalade met bonen

Aardappel kipsalade met bonen Wrijf de kipfilets in met de olie en peper en zout naar smaak en bak de kip in een hete grillpan aan beide kanten bruin en in ca. 15 minuten gaar. Pluk de kip in reepjes. Kook de sperziebonen met de peultjes in water met zout in ca. 7 minuten beetgaar. Giet ze af en spoel ze onder koud stromend water. Kook de krieltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Meer lezen? - Geplaatst door: Admin op 2009-07-06 18:36:25

Kipsalade met rijst

Kipsalade met rijst Tip 

Kip van de barbecue kan ook in dit recept, maar dan moet u de rijst in kippenbouillon koken in plaats van in het kookvocht. Zoals veel Thaise sauzen en dressings is namjim erg heet. Verwijder het zaad uit de pepers als u het liever wat milder heeft.

Meer lezen? - Geplaatst door: Admin op 2009-07-06 18:34:02